14.08.2017  |  Interior  |  Bad

HVERDAGSLUKSUS - HELT TÆT PÅ

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lige til at kramme: Prime er ultrabløde kvalitetshåndklæder og skridsikre bademåtter fra Zone Denmark

Prime er ultrabløde og smukke kvalitetshåndklæder af 100 pct. utvundet bomuldsgarn - og så har de en ekstrem høj tørreevne. Håndklæderne er med dobbeltdesign: ternede på den ene side og stribede på den anden.

Prime fås også som bademåtter i blød og kraftig kvalitet, der matcher håndklæderne perfekt og giver en nærmeste svævende fornemmelse. Naturligvis med skridsikker bagside. Prime håndklæderne fås i 50 x 100 cm og 70 x 140 cm, mens bademåtterne måler 50 x 80 cm.

Serien er udvidet med nye, flotte farver - Velvet Purple, Pine Green og Black - som elegant klæder andre badnyheder fra Zone Denmark, blandt andet sæbedispenser og tandbørstekrus i badserien Nova One.

Prime og andre Zone Denmark-produkter fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30 eller på zonedenmark.dk.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere