22.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Hotel Charlottenborg

Danske møbelbrands inviterer inden for til en pop-up designudstilling under 3 Days of Design.

16 danske møbelbrands, brancheorganisationen Træ- og Møbel industrien og det nye magasin Ark Journal står bag installationen Hotel Charlottenborg på Charlottenborg Slot på Kongens Nytorv, der inviterer inden for til udstilling, networking og events.

Under titlen ”A home away from home” og inspireret af hotel- og restaurantindretninger fra hele verden udforsker Hotel Charlottenborg temaet ”hospitality”, og leger med ideen om at skabe et hjem udenfor hjemmet i den historiske bygnings vide kreative rammer.

På Hotel Charlottenborg kan man opleve de udstillede genstande på helt tæt hold og de kan ligeledes prøves. De udstillende møbelvirksomheder er en blanding af kendte, etablerede brands og mindre eller nye virksomheder, som alle samarbejder om udstillingen og om at skabe fælles synergi.

Udstillerne er: Brdr. Petersen, Cane-line, Eilersen, Form and Refine, Four Design, Fritz Hansen, Kvist Industries, Magnus Olesen, Møbelsnedkeri Kjeldtoft, Overgaard & Dyrman, Randers+Radius, Re Nature Beds, Skovby Møbelfabrik, Søren Lund Møbler, Vahle og W.O. Interior.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere