13.08.2020  |  Dining  |  Table top

Honninggul varme

Til efteråret introducerer Iittala kollektionen Teema af designeren Kaj Franck, i farven Honey - en varm og rolig nuance, der bringer tankerne hen på sprøde efterårsmorgener når sollyset titter frem mellem de farverige blade.

Ved at kombinere simple og skulpturelle former med funktion er Teema en serie, der forbliver ikonisk og banebrydende. Netop som den var i 1981, da sættet blev skabt.

Honey blev første gang præsenteret på et krus og nu lanceres farven så også på to tallerkener, en skål og en dyb tallerken. En af Kaj Francks berømte udtalelser var at “farve er den eneste nødvendige dekoration på dagligdags brugsgenstande.”

Hans righoldige farveunivers er i en klasse for sig, og Teema tilbyder ubegrænsede muligheder for at skabe den helt rigtige og farverige stemning ved enhver lejlighed.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere