23.04.2021  |  Kitchen  |  Trends

Honningens sødme

Årets KitchenAid farve, Honey, er skabt til at imødekomme den længsel efter varme, som et fællesskab normalt byder på. Farven er varm og har en dyb gyldenorange undertone, der udstråler positivitet og varme. 

“For KitchenAid er det i stigende grad blevet tydeligt, at den menneskelige varme og sammenhørighed er altafgørende”, siger Cecilia Liss, head of KitchenAid Nordics.

“Honning er ikke kun en ingrediens, vi bruger i opskrifter verden rundt; hos KitchenAid er det også en invitation til at skabe og pleje forbindelser samt en påmindelse om alt det skønne ved fællesskab. Gennem farven Honey bringer KitchenAid en ny måde at knytte bånd på og giver samtidigt et ekstra strejf af varme direkte på køkkenbordet”, fortsætter hun.

Med årets farve er målet at skrue op for inspirationen i køkkenet gennem design og farver, hvilket allerede begyndte da KitchenAid lancerede sine første farvede produkter i 1955.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere