13.01.2020  |  Furniture  |  Tekstiler

Holdbart tæppe

For danske Rug Solid står bæredygtighed helt øverst på dagsordenen. Materialer, kvalitet, etik og holdbarhed skal gå hånd i hånd.

Nu præsenterer Rug Solid deres første uldtæppe, Landscape som er blevet designet og udviklet i samarbejde med den franske designer, Jocelyn Deris. Det er kombinationen af 40% genbrugt uld genanvendt med 60% ny uld, som gør, at tråden, som bruges til at spinde tæppet, er meget langtidsholdbar. Derudover er kanterne på tæppet, lavet af det fineste skind, som består af overskudsrester fra den italienske læderproduktion. 

Landscape fra Rug Solid fås pt. i farven Gravel, som er en grå kombination af farver. Desuden kommer Landscape i tre forskellige størrelser; 65x135 cm, 140x200 cm og 200x300 cm.

www.rugsolid.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere