03.05.2023  |  Dining  |  Table top

Hjerterum og samvær

Man siger jo, at vejen til hjertet er gennem maven. Der er intet, der slår den varme følelse af en lang aften i selskab med vores kære, og det ønsker Hübsch at sætte rammerne for med den nye Rekindle-kollektion.

Med den farverige keramikserie Amare har Hübsch skabt et stel, der inviterer til at blive brugt.

 "I vores nye keramikserie har vi haft fokus på funktion. Først og fremmest var målet at skabe et stel, som fungerer i hverdagen. Det vil sige, at stellet er velegnet til opvaskemaskinen, og det kan både komme i ovn og mikrobølgeovn. Vi er også inspireret af 70'ernes blanke overflader, som kommer til udtryk i glasuren, hvor vi har gået efter et helt rent udtryk uden effekter" fortæller Lotte Knudsen, som er designansvarlig hos Hübsch.

Amare betyder at elske på italiensk. Og med dette navn understreger Hübsch en frihed til at omfavne ikke blot en personlig stil, men også det at omgive sig med familie og venner til både hverdagens 'no fuss'-måltider og de mere festlige sammenkomster med bobler i glasset og højt humør.

www.hubsch-interior.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere