18.10.2019  |  Business  |  Branchenyt

Herman Miller køber aktiemajoriteten i HAY

Det er Bestseller-stifter Troels Holch Povlsen, der sælger sin resterende andel af det danske designbrand Hay.

Det er blevet offentliggjort at Troels Holch Povlsen har solgt sin andel af HAY til den amerikanske designkoncern Herman Miller, der dermed har aktiemajoriteten i det danske designfirma.

Ifølge Børsen har Herman Miller betalt ca. 78 mio. dollar (godt 530 mio. kr.) for en andel på yderligere 34 pct. af Hay.

Det er knap halvandet år siden at Herman Miller første gang købte sig ind i HAY ved at erhverve sig 33 % for 66 mio. dollars svarende til ca. 417 mio. kroner. Hermed ejer Herman Miller nu med 67 % majoriteten af designbrandet.

Mette og Rolf Hay, der sammen med Troels Holch Povlsen stiftede HAY, beholder deres samlede andel på 33 pct. i selskabet bag Hay, ligesom de fremadrettet fortsætter med at drive den kreative udvikling i virksomheden.

"Vi er glade for at fortsætte og udvide Hays forhold til Herman Miller. Et virksomhed, hvis designarv har inspireret moderne livsstil og har været en inspiration for både mig og Mette," udtaler Rolf Hay i en pressemeddelelse. Heri udtaler Herman Miller-topchef, Andi Owen, at det fremadrettet ud fra et driftsmæssigt perspektiv vil fortsætte som "business as usaul" for både Hay og Herman Miller. 

www.hay.dk   

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere