24.01.2022  |  Interior  |  Belysning

Heliotropisme

Nordic Tales tilføjer endnu et medlem til designkataloget; byd velkommen til lampen Bright Helio. Bright Helio er opkaldt efter fænomenet heliotropisme, som findes hos alle planter, men mest kendt fra solsikken, der meget tydeligt orienterer sig efter solen i løbet af dagen.  

Bright Helio er en hybrid mellem en pendel og en gulvlampe - den er let som en pendel og fri som en gulvlampe. Lampen er udspændt af en wire, som balancerer på to berøringspunkter. Lampeskærmens position og hældning kan justeres så man opnår den rette belysning i rummet.  

Ligesom Nordic Tales’ lampe, Bright Malus, har Bright Helio også en ledning, som tager afsæt i idéen om en stilk, der er med til at opbløde of afbalancere den stramme lampeskærm.  

Bright Helio holdes på plads af en smuk marmorfod, som udover at tilføje et taktilt formsprog til designet, fungerer som en vægt til at holde wiren spændt. Alle komponenter i lampen er tonet i smukke grå farver - lige fra det mundblæste glas til den eksklusive marmorfod. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere