01.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Heimtextil indgår i en messetrio

Fra den 4.-7. maj slås Heimtextil sammen med messerne Techtextil og Texprocess.

Mod slutningen af sommeren fik Tysklands messe- og udstillingsindustri grønt lys til at afholde sine arrangementer. Men med den anden bølge af coronavirus kunne dette som bekendt ikke lade sig gøre noget, der dog ikke har påvirket planerne for afholdelsen af Heimtextilsom nu lægges sammen med to andre messer.

Vi er lettede over, at vi allerede i september besluttede at udskyde den næste Heimtextil fra januar til den 4.-7. maj 2021. For selvom vi stadig er langt fra at have fuldstændig planlægningssikkerhed, arbejder vi med selvtillid på at samle HeimtextilTechtextil og Texprocess, i håb om, at den nuværende, anden nedlukning og de kommende, udfordrende vintermåneder vil blive opfulgt af en forbedret situation til foråret”, siger Olaf Schmidt, vicepræsident ved Textiles & Textile Technologies hos Messe Frankurt. 

Ved at samle messerne i et parallelt forløb ønsker Messe Frankfurt at tilføre synergi, hvor deltagerne kan få en generel indsigt i tekstilernes værdikæder. Dette indebærer alt fra fibre og garn til færdige boligtekstiler som møbler. 

“Vi håber som sagt meget, at situation vil forbedres i vintermånederne, og især at rejserestriktionerne kan lempes. Under disse omstændigheder er vi overbeviste om, at vi med vores hygiejne- og sikkerhedskonceptvil være i stand til at afholde en sikker og vellykket messetrio”, slutter Olaf Schmidt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere