Event

Heimtextil 2022 Summer Special

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 21.06.2022
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

Så er tiden kommet! Nu kan du glæde dig til at ose blandt kollektioner fra internationale udstillere. Det er endelig tid til en virkelig tekstiloplevelse – fra 21. til 24. 6. 2022 på Heimtextil, verdens førende fagmesse for bolig- og kontrakttekstiler.

Søg efter den nye Heimtextil Navigator app

I år vil Heimtextil Summer Special for første gang blive afholdt paralellt med både Techtextil, den førende fagmesse for nonwovens og funktionel beklædning samt Texprocess, den førende fagmesse for beklædnings- og tekstilfremstillingsbranchen

HØJDEPUNKTER FULD AF INSPIRATION:

  • Det nye Heimtextil Trends 22/23
  • Synergi med Techtextil og Texprocess
  • Konference med foredrag med det sidste nye om senge og sengetøj, arkitektur, boligindretning og gæstfrihed, plus alt om trends og bæredygtighed.
  • Eksklusive fagmesserundvisninger med eksperter.

Opleve morgendagens tekstiltrends af i dag – i virkeligheden – på Hiemtextil Summer Special 2022, live i Frankfurt.

I tillæg til messen i Frankfurt også blive afviklet virtuelt med en digital udvidelse! Dette års hybride fagmessekoncept kombinerer det bedste af to verdener: ansigt-til-ansigt samtaler, virtuelle præsentationer og netværksmuligheder og maksimal digital udbredelse! Du kan glæde dig til en supplerende form for interaktion med forretningsforbindelser og hele dit netværk.

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere