28.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Heim får nyt hjem

Efter voksende interesse vælger butiksejer Kalle Heimbürger at flytte butikken Heim til større lokaler.

Med åbningen af Heim i foråret 2019 kunne butiksindehaver Kalle Heimbürger realisere drømmen om et kurateret og personligt interiørunivers – og på et år er populariteten og ambitionerne tilsyneladende vokset så meget, at Heim har fået brug for mere plads. 

Butikskonceptet flytter dog ikke langt hjemmefra, men ind til nabolejemålet på Jægersborg Allé fra den 1. oktober 2020.

Her bliver der plads til at gå på opdagelse og sanse, røre og føle, hvad maling, tapet, tekstil, håndlavet unikadesign og finurlige fund kan gøre for den moderne bolig. 

De ekstra kvadratmeter vil Kalle Heimbürger indrette dynamisk med skiftende malede flader, tekstilbibliotek og løbende fokus på udvalgte designere.

Desuden er tanken at supplere Heims sortiment af internationale og danske designbrands.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere