21.09.2021  |  Furniture  |  Design

Havets selvsikkerhed

I samarbejde med Note Design Studio lancerer Skagerak Pelago-kollektionen – en karakteristisk og selvsikker, men samtidig underspillet serie.

Pelago af Note Design Studio er opkaldt efter det gamle græske ord for havet og har et yndefuldt nutidigt udtryk. Spise- og loungemøbler til et sommerhus i den svenske skærgård, en villa ved siden af en sø i Italien eller på terrassen på et byhotel i Californien. Pelago kollektionen får en til at drømme om afslappede dage i solen med godt selskab.

Valget og kombinationen af materialer er essensen. Hvor teaktræet taler til Skageraks skandinaviske rødder, fremkalder aluminiummet en mere international sensibilitet.

Dets to farver, Light Ivory og Hunter Green blender fint ind med naturen men har samtidig sit eget udtryk. Sling-stoffet giver et moderne touch med sin lethed og gennemsigtighed.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere