21.03.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Hard Face. Din køkkenhelt!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årets store nyhed fra Fiskars Kitchen er den minimalistiske, praktiske og hårdføre køkkenserie, Hard Face. Den ikoniske Hard Face-kollektion har gennemgået en grundig transformering til det nordiske marked. Med en Red Dot Award og overlegne egenskaber er Hard Face det ultimative valg for nordiske køkkenentusiaster.

Anskaffelse af nye pander og gryder kan ofte være en tidskrævende og overvældende opgave, hvor valget skal foretages blandt næsten identiske produkter.
I en stor brugerundersøgelse[1] fortaget af Fiskars var det tydeligt, at dét køkkenfolket vægtede højest, når der skulle investeres i nyt køkkengrej, var holdbarhed og slip-let-belægning. Med denne information in mente har Fiskars udviklet en køkkenserie, der markerer sig med overlegne egenskaber og et stærkt, minimalistisk design.

Med det karakteristiske sorte design, er Hard Face skabt specielt til køkkenentusiaster, der foretrækker langtidsholdbare produkter, der kan klare enhver køkkenudfordring. Hard Face-designet vandt i 2016 en Red Dot Design Award* i kategorien Best of the Best. Hard Face er din hverdagshelt i køkkenet, og du får et perfekt koge- og stegeresultat – hver gang!

Se Hard Face-filmen her.

Funktionelle egenskaber til den daglige køkkenoplevelse

·  Belægning: HardTec-belægningen er dokumenteret som værende den mest holdbare belægning – til alle køkkenopgaver. Dertil kommer de fremragende slip-let-egenskaber og en overflade, der både klarer metalredskaber og en tur i opvaskemaskinen.

·  Låg: De lydløse, silikonebelagte låg ridser ingen steder og suger sig ikke fast til bordet eller kogepladen. Lågene tilbyder to forskellige hældefunktioner, der let lader vandet forsvinde fra maden.

·  Bund: En ekstra tyk bund og aluminium konstruktion sikrer en fremragende varmefordeling, der giver et perfekt køkkenresultat. Hard Face fungerer på alle kogezoner, og Energy Base-teknologien optimerer opvarmningen med 50% og er 30% mere energieffektiv på keramiske kogezoner sammenlignet med en almindelig pande. 

·   Teknologi: Serien inkluderer også en 28cm pande med den unikke Optiheat™-teknologi, der sørger for at panden aldrig bliver overophedet på induktionsplader, og dermed risikerer man ikke at få ødelagt belægningen på panden.

Den ultimative stegepandeudfordring
For at leve op til vores løfte om, at Hard Face-stegepanden klarer selv de håreste køkkenudfordringer, har vi sendt en Hard Face-pande på tur gennem norden.
Èn stegepande, otte bloggere.
Panden startede i Finland i september 2016, hvor den først blev testet af Liemessä og dernæst White Trash Disease. Derefter fik de svenske bloggere Lyxlagat og Pernillas Värld panden i hånden. Og så gik turen til Norge, hvor panden besøgte Mat På Bordet og Hobbykokken – og her i november nåede panden så til Danmark, hvor den først kom i kyndig behandling hos Gastromand, inden den sluttede sin rejse med et besøg hos Vanløse Blues.

Du kan følge Hard Face-pandens rejse her!

[1] Undersøgelsen er fortaget af Designtutkimus Helsinki Oy i maj 2015 i Finland, Sverige og Danmark med deltagelse fra 1.800 brugere. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere