22.04.2022  |  Business  |  Branchenyt

Har du Danmarks flotteste vinduer?

gia – IHA Global Innovation Awards program – leder lige nu efter de flotteste vinduer i design- og boligbranchen til gia Top Window Award konkurrencen, der afvikles i samarbejde med Designbase.

Alle detailhandlere, der sælger home- og houseware, det vil sige service, køkkenudstyr og ting til boligindretningen er inviteret til at deltage. Vinderen får både national og international anerkendelse, og en mulighed for at vinde en tur til Chicago til The Inspired Home Show 2023, der finder sted i Chicago fra 4.-7. marts 2023. 

Vinduerne vil blive bedømt ud fra: 

• Originalitet og kreativitet (tema, koncept og special effects) 

• Produktpræsentation 

• Professionalisme:  Udførelse og tekniske aspekter (belysning, fokus på detaljer, skiltning) 

For at deltage i 2022 gia Top Window Award skal der indsendes billeder af vinduet til nedenstående mailadresser. Er der spørgsmål til konkurrencen kan du ligeledes kontakte:

Hans Snestrup, hs@horisontgruppen.dk

Pia Finne, pf@horisontgruppen.dk

Deadline for deltagelse er 17. juni.

Information om deltagelse

Se venligst vedhæftede filer for infomation om deltagermateriale

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere