17.01.2020  |  Dining  |  Branchenyt

Hammershøi i nye klæder

Hos Kähler varer julen faktisk lige til påske.

Kähler har netop løftet sløret for to af firmaets store forårsnyheder. To nye illustrerede udgaver af det populære Hammershøi-stel, en påskeudgave og en forårsfin udgave med valmueblomster. Begge stel er illustreret af Rikke Jacobsen, der også står bag Kählers populære Hammershøi julestel.

Hammershøi Easter

Påsken er forårets stemningsfulde højtid, som Kähler nu giver den opmærksomhed, den fortjener. Hammershøi - det klassiske, rillede stel – er nemlig blevet udsmykket med fine motiver af forårsbebudere som påskelilje, æg, hare og en gren med sarte, friske blade.

Kähler introducerer i første omgang tallerken, krus og bonbonniere samt ophæng til serien, men der suppleres med nye motiver hvert år. Delene er dekoreret med håndmalede akvareller og tæller klassiske motiver som påskehare, påskekylling, påskeæg alle som ophæng på blomstrende forårsgrene sammen med havens blomster.

Hammershøi Poppy

Som et andet bud på et festligt stel fra Kähler lanceres Hammershøi Poppy, der med håndmalede akvareller i en imponerende detaljegrad skaber liv og bevægelse på stellets kop, skål og tallerkener. Rikke Jacobsen viser valmuen i hele sin levetid fra knop til blomst, og dyrker også skønheden i stilken, der snor sig og giver næring og styrke til de delikate blomsterblade.

“I mit arbejde med stellet har jeg udforsket valmuens forskellige stadier af skønhed – stilken, den første knop og blomsten i fuldt flor”, lyder det fra Rikke Jacobsen.

www.kahlerdesign.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere