17.06.2015  |  Business  |  Branchenyt

Hør går en lys fremtid i møde

Materialet hør har længe kæmpet en brav kamp mod det noget billigere bomuld. Men med hjælp fra Butik Hørhuset er hør dog på vej ind i de danske hjem igen.

Hør er en gammel kending, som længe er blevet brugt til tekstilfremstilling. Materialet har dog de seneste 100 år konkurreret mod bomuld, som er en del billigere. Ifølge metropolic.dk er hør dog på stabil fremmarch i de danske hjem, og det skyldes blandt andet Butik Hørhuset i Lønstrup, Nordjylland, som arbejder sammen med Klässbols Linneväveri i Sverige.

Det er Else Marie Overgaard, der står bag Butik Hørhuset. Hele butikkens eksistens er bygget op omkring et besøg på Klässbols Linneväveri.

”Jeg har oplevet en fantastisk støtte fra Klässbols Linneväveri, som virkelig er i topklasse på verdensplan. Virksomheden har leveret tekstiler til samtlige svenske og norske ambassader i hele verden, lige som det er Klässbols Linneväveri, der har skabt de duge, der hvert år pryder bordene ved Nobelfesten i Stockholm”, siger Else Marie Overgaard til metropolic.dk.

Butik Hørhuset har eksisteret siden 2003 og har til huse i Else Marie Overgaards hjem i Lønstrup.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere