10.03.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Hønen eller ægget?

Den evige diskussion om, hvad der kom først - hønen eller ægget - kan fortsætte her, men på den sjove og underholdende mådeKolekto, som altid har en kærlig og eftertænksom bagtanke med de ting, de laver, har skabt det fineste tangram-puslespil i smukke blå nuancer, og det er et oplagt alternativ til det gækkebrev, som vi kender. 

 Som det gælder alle Kolektos kreative produkter, er puslespillet fremstillet af bæredygtige materialer, og der kan indgraveres navn og/eller en hilsen i den medfølgende æske, så den bliver ekstra personlig.

Tangram-puslespil, som oprindeligt blot bestod af syv brikker, er et legendarisk gammelt kinesisk spil, som gav fri leg til fantasien ud fra ganske få geometrisk formede brikker.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere