12.06.2017  |  Interior  |  Brugskunst

HÆNGENDE HAVER I KØKKENVINDUET

Indhold fra partner Hvad er dette?

Puck Bucket og Mini Bucket holder styr på småtingene.

Puck Bucket og Mini Bucket fra Zone Denmark kan både holde styr på småtingene i hjemmet og give gro-bund for en urban garden med friske krydderurter i køkkenvinduet - det hele holdt sikkert på plads af en kraftig, justerbar sugekop.

Glem alt om boremaskine, hammer, søm og huller i væggen. Glem i det hele taget alt om vanetænkning og traditionel placering.  
De to opbevaringsenheder Puck Bucket og Puck Mini Bucket fra Zone er udstyret med en unik, justerbar sugekop, som snildt kan bære 5 kg. Det dækker de fleste behov i boligen. Og så kan Puck Bucket monteres på alle glatte overflader - fliser, spejle, vinduer og de fleste skabsvægge og låger. En anden fordel er, at den frit kan flyttes rundt efter behov; den efterlader hverken spor eller mærker.

Styr på sagerne
Med Puck Bucket får man lynhurtigt styr på alle de uundværlige småting på badeværelset, i køk-kenet, på børneværelset eller på hjemmekontoret. Puck Bucket har huller i bunden, så vandet kan løbe fra, hvis den fx hænger i brusenichen. Puck Bucket har desuden en rille i fronten, der passer perfekt til en vaskeklud eller et viskestykke, hvis man bruger den i køkkenet.

Frisk fra egen have
Tilsvarende er den lidt mindre Puck Mini Bucket skabt til grønt og godt. Brug eksempelvis køk-kenvinduets glatte overflade til en hængende have med friske krydderurter. Her får de masser af lys og er indenfor rækkevidde. Eller anbring en eller flere Puck Mini Bucket på den udvendige side af et vindue og “anlæg” en hængende mini-have på terrassen eller altanen.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere