22.07.2021  |  Bloom  |  Udstyr

Hæng krydderurterne op

Wall Belt fra byWirth giver mulighed for kreative ophængninger både inde og ude. Den smarte læderstrop er fleksibel og passer til potter i flere størrelser. 

Brug den til ophæng af krydderurter, farverige potteplanter eller blot en krukke til at holde styr på alt fra proptrækkeren til bestikket.

 Wall Belt kan nemt justeres, så den kan tilpasses til ethvert behov. Læderstroppen er skabt i kernelæder, der sikrer, at den fremstår smukt og med tiden vil udvikle en charmerende patina.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere