07.01.2021  |  Interior  |  Design

Håndplukkede kunstværker

Smukke naturplakater, japansk minimalisme, moderne grafik og klassisk kunst. Disse kategorier kendetegner PaperDonkeys udvalg af kunstplakater.

Alle plakater fra PaperDonkey er nøje valgt. Dette ikke kun ud fra deres smukke motiver, men også ud fra de fascinerende historier, som kunsten bringer med sig. 

PaperDonkeys kollektion af plakater med klassiske og kendte motiver er både smukke og storslåede. Kollektionen tæller værker af kunstnere som engelske William Morris, hollandske Piet Mondrian, ekspressionisterne Egon Schiele og Ernst Ludwig Kirchner, mestertegnerne Henri de Toulouse-Lautrec og Odilon Redon samt de store, franske impressionister. 

Kollektionen af oldgamle, japanske motiver er nogle af de smukkeste plakater hos PaperDonkeyHer kan man finde farverige og faktismeget moderne motiver. Motiverne er sanselige, drømmende, svævende og fredfyldte – et evigt vidnesbyrd om livets skønhed og Østens mystik.

Kollektionen af plakater med moderne udtryk, rummer både motiver fra 1800-tallet og motiver skabt i nutiden af Paperdonkeys egne designere. Til det moderne hjem, har virksomheden lavet en række smukke og abstrakte kollektioner, flere af dem med stærke, klare farver og blændende mønstre. 

Med PaperDonkeys kollektioner af plakater med naturmotiver kan man skabe et smukt, romantisk hjem. Kollektionen indeholder blandt andet en række botaniske og zoologiske vintage-plakater.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere