27.04.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Gule vitaminbomber

De strålende gule citroner lyser altid dejligt op og sætter humøret i vejret. Den friske frugt er som bekendt sprængfyldt med uundværlige C-vitaminer, og Koustrup & Co's nye printede citron-serie er en ren visuel vitaminindsprøjtning. 

Koustrup & Co lancerer nemlig lige nu en skøn, forfriskende serie med print af de dekorative, sure frugter på så forskellige ting som computer- og iPad-covers, makeuppunge, kunstplakater, dækkeservietter, små bakker og viskestykker, som kan kombineres med fine striber i hvid, citrongul og lys grøn. 

Tekstilerne fra Koustrup & Co er i økologisk bomuld, dækkeservietterne er i bæredygtig eukalyptus-komposit, og bakkerne er i bæredygtig, nordisk birkefinér og miljøvenligt melamin.

Familievirksomheden Koustrup & Co brænder for økologi, bæredygtighed og genbrug, så man kan med den reneste samvittighed lukke de syrlige sager ind i sommerhjemmet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere