01.09.2021  |  Interior  |  Bad

Grohe vinder årets Red Dot Award for ny platform

Grohe får ros og anerkendelse for den digitale platform Grohe X, hvis koncept har vundet Red Dot Awards pris for digitale løsninger.

Få måneder efter lanceringen af den digitale oplevelseshub Grohe X, har sanitetsvirksomheden Grohe fået tildelt det internationalt anerkendte Red Dot Award Brands & Communications Design 2021 i kategorien ‘Digitale løsninger’ for sin platform.

Siden lanceringen i midten af marts i år har Grohe X tilsyneladende vist sig for at være en succes. Med 2.500 daglige besøgstal, mener Jonas Brennwald, der er leder hos LIXIL EMENA og Co-CEO ved Grohe AG, at platformen en spot-on kreativ løsning på kommunikationsudfordringerne både i dag og i fremtiden. 

"Grohe X er meget mere end en digital messeudskiftning, hvilket de 35.000 besøgende og 70.000 visninger i den første uge alene har vist os", siger han.

"Platformen er designet perfekt til at positionere vores kommunikation for fremtiden. Vi er glade for, at vi med Red Dot-prisen nu også har modtaget international bekræftelse på, at vi har skabt noget, der ikke kun er godt designet, men også et ekstremt succesfuldt brandkommunikationsværktøj”, tilføjer han.

Prof. Dr. Peter Zec, initiativtager og administrerende direktør for Red Dot, understreger vigtigheden af digitale løsninger - især i dagens samfund: 

"Som prisvinder har Grohe bevist, at de tænker ud af boksen. De ved, hvordan man handler hurtigt i krisetider og omstiller sig til at vise designtilgange på nye måder. På den måde mestrer de vigtige udfordringer og yder også et værdifuldt bidrag til den videre udvikling af samfundet”.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere