07.05.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Grilling me softly

Siden 1983 har GLOBAL gået sin sejrsgang i såvel det professionelle køkken som hjemmerestauranten med ikoniske produkter i japansk samuraistål.

Men nu lancerer GLOBAL en dugfrisk tekstilkategori, der bejler til alle med et soft spot for asiatisk æstetik og høj performance – og for grill. Den nye GLOBAL-serie er nemlig særligt tiltænkt den moderne grillaficionado, der tager kunsten at lave mad udendørs ultraseriøst og ikke går ned på udstyr som skarptskårne knive til maskulint, sort tilbehør som forklæde, grillhandske, grydelapper og viskestykker.

GLOBAL Tekstilserie i sort bomuld med logodetaljer består af forklæde (unisex), grillhandske (40 cm x 15 cm), og grydelapper med silikonegreb (22 cm X 22 cm). Til serien hører desuden et viskestykke (90 cm X 50 cm) i bomuld og hør med logo og rød kontraststrop. Viskestykket findes i farverne sort, grå og hvid.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

www.globalknive.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere