23.05.2019

Grand Cru til grillkøkkenet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommertiden gør på mange måder tilværelsen lettere. Dagene bliver længere og lysere, og zonen mellem inde og ude udviskes, når grillen tændes og rykker madlavningen, hyggen og festen udendørs.

Som en hyldest til det skandinaviske udekøkken og en kærlighedserklæring til godt grej lancerer Rosendahl to Grand Cru musthaves – dressingshaker og marinadeglas med pensel. Nyhederne sætter krydderi på sommerens salater og grillretter i et design, der går direkte fra køleskab til bord, og bejler desuden ekstra til gastromanden i huset med sit underspillede udtryk i klart glas med sort plast.


Moderne madkultur har større fokus på råvarer, sæsoner og smagsnuancer end nogensinde før. Det gælder også i udekøkkenet, hvor sanselige grønne salater samt fjerkræ, kød og fisk sætter less is more på menuen, og grillkokken har fokus på den ultimative smagsoplevelse. Her er marinader og dressinger uundværlige at have ved hånden både under tilberedning og servering – og nu er det slut med ukurante småkander og klistrede skåle på bordet.

Dette forår giver Rosendahl omsider dressinger og marinader den smagfulde emballage, de fortjener med en multifunktionel shaker og et glas med pensel, der også er oplagte at tage med on the go, når skovturen og sommerfesten inviterer til medbragt mad i det fri.

Shake & server med perfekt penselstrøg

Mad fra grillen og middag ved terrassebordet handler om handyness på en hel anden måde, end når vi spiser inden døre. Der dækkes bord med det mest nødvendige, og når grillkullene er rødglødende, skal marinaden sidde lige i skabet, for her er ikke tid til at tilføje et ekstra strejf hvidløg, når bøffen grilles til perfekt medium.

Derfor er Grand Cru dressingshaker og marinadeglas designet, så den perfekte marinade og olie/eddike dressing med valgfrit krydderi kan blandes i god tid direkte i glasset og serveres fra køleskabet i det visuelt lækre glasdesign.

Den multifunktionelle shaker med push-button i låget giver samtidig mulighed for, at hver enkelt selv kan dosere den ønskede mængde dressing over salaten, og er der overskydende rester, opbevares de nemt til dagen efter i den tætsluttende beholder.

Sæsonens nye marinadeglas er også fuld af funktionalitet og velegnet til alt fra marinader til grill, bagværk og andre former for tilberedning, hvor der skal pensles. Den rundede pensel ligger godt i hånden og har soft touch silikone på skaftet, der sikrer et godt greb, uanset om der arbejdes i høje varmegrader ved grillen eller morgenbollerne pensles på pladen, før turen går i ovnen.

  • Grand Cru Dressingshaker (25 cl) og Marinadeglas med soft touch pensel (25 cl) i glas og plast koster 169,95 kr. stykket (vejl.)

Nyhederne findes i handlen fra primo marts.

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere