02.10.2018  |  Interior  |  Branchenyt

Grand Cru To Go

Indhold fra partner Hvad er dette?

On the go-kulturen udvikler sig hastigt i disse år. Takket være den digitale udvikling kan vi arbejde og lave lektier overalt, hvor der er plug and play, og for mange er bilen også blevet et mobilt kontor, der bruges til at afvikle møder fra A til B.

Men uden mad og drikke dur helten trods alt stadig ikke. Derfor føjer Rosendahl nu to nyheder til den ikoniske Grand Cru serie: En designlækker drikkeflaske og elegant termokop med enhåndsbetjent trykknapfunktion, der serverer varme og kolde drikke på farten og sætter trendy silikonedetaljer på den uundværlige tørstslukker i blå, blomme, grå og hvid.

Grand Cru karaflen og termokanden hører til blandt de allermest populære i Rosendahls sortiment. De funktionelle designprodukter bærer hver især Grand Cru seriens adelsmærker – de fire nedfældede riller og den patenterede trykknaplukning – og nu er det blevet tid til at tage Grand Cru kulten uden for hjemmets fire vægge.

Dette efterår omsætter Rosendahl nemlig tørsten efter koldt og varmt til to nye To Go-produkter, der holder væskebalancen i orden overalt, hvor der er behov. Den halvliters drikkeflaske er perfekt både på jobbet, i skolen og til træning, mens den handy termokop holder kaffen varm på bilturen eller på gåturen til kontoret med den kulørte silikonestrop som trendy designdetalje.

https://www.rosendahl.dk/grand-cru/to-go 

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere