25.01.2022  |  Interior  |  Design

Grafisk lys og mørke

Med sin SS22-kollektionen indrammer Kristina Dam Studio de første 10 år som virksomhed med indvendig opfindsomhed og skulpturel minimalisme. De rene og moderne designs er indbegrebet af Kristina Dam Studio og konceptualiseres nu i jubilæumsværket: The Frame Sculpture. 

Kristina Dam Studio sigter efter at designe produkter med en skulpturel tilgang, og en ny skulptur tilføjes inden for hver kollektion. Denne sæson fuldendes af Frame Sculpture. Frame er designstudiets største, hvor de grafiske linjer og det sorte, pulverlakerede stål spiller sammen med lyset og skaber spændende skygger.

For virkelig at beundre skulpturens grafiske streger, har designstudiet valgt at dekonstruere den til en abstrakt plakat.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere