16.02.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Grab lige køkkenrullen

Gejst relancerer deres prisvindende køkkenrulleholder, Grab i et nyt design.

Læder, egetræ og beton kombineres i den skulpturelle køkkenrulleholder, der sagtens kan stå fremme også når der ikke er mere køkkenrulle.

Gejst har med udgangspunkt i skandinavisk design formgivet Grab i ægte materialer af høj kvalitet og med fokus på funktionaliteten, hvilket resulterer i en rå og interessant genstand.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Grab er tilgængelig i lyse og mørke varianter og indeholder små filtpuder på betonbunden for at sikre, at den ikke laver ridser på bordet.

www.gejst.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere