14.12.2022  |  Business  |  Branchenyt

Godt design hører sammen

Skagerak skifter navn til 'Skagerak by Fritz Hansen' og alle produkter vil for fremtiden blive solgt under det nye 'Skagerak by Fritz Hansen'-brand. Sammen med Fritz Hansen vil Skagerak levere dansk design af højeste kvalitet til både inden- og udendørsbrug, og de to virksomheder vil fortsætte med at udvikle møbler, som er kendetegnet ved godt håndværk og elegant design

Skagerak og Fritz Hansen er begge pionerer indenfor dansk design. Begge virksomheder har kvalitet og håndværk som kerneværdier, og begge har ambitiøse bæredygtighedsmål.

Sammen med Fritz Hansen vil Skagerak nå ud til et bredere publikum og tilbyde det bedste af dansk design på et internationalt marked. I takt med, at de to virksomheder bliver til én, vil Fritz Hansen udvide sortimentet af dansk, bæredygtigt kvalitetsdesign, som Skagerak har produceret i over 40 år og Fritz Hansen i 150 år.

Fritz Hansen købte Skagerak i 2022 og forenede dermed to danske designpionerer i én virksomhed. I 2023 rykker Skagerak sit showroom og sine kontorer fra Indiakaj i København til en ny placering i Allerød - samme sted, som i over 100 år har været hjem for Fritz Hansens hovedkvarter. 

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere