06.05.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

God stil

CIRCULAR er en fiks bordspand til bioaffald - den første i en ny serie af affaldsbeholdere til dem, der både tænker på miljøet og sætter pris på flot design.

Den første beholder er en fin lille 3-liters version, der kan stå på køkkenbordet - lækkert designet og lige ved hånden til grøntsagsskræller, kaffegrums, madrester og andet bioaffald.

Senere på året følger flere affaldsbeholdere i forskellige størrelser - alle designet af VE2. Alle beholderne har låg, der kan hænges på siden af spandene, så de kan stå åbne under brug. Og så har de hank, så man let kan bære dem til komposten eller bio-skraldespanden, når de skal tømmes. 

CIRCULAR bio affaldsbeholderen fås i farverne Black og Garden Green.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere