03.08.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Glow Collection: Levende lys med LED-teknologi

Glow Collection er et nyt brand, som er inspireret af skandinavernes forkærlighed for levende lys. Lysene gør brug af en ny, patenteret LED-teknologi, hvilket gør dem lige så levende som ægte stearinlys.

Glow Collection er et nyt designlys, som gør brug af patenteret LED-teknologi, der skaber et levende lysbillede med smukke refleksioner omkring sig. Flammen fra den fastsiddende væge er naturlig og ikke følsom over for vind eller træk takket være lyskilden, som er indbygget under vokshuset.  Glow Collection er miljøvenlig, afgiver ikke sod og udgør ingen risiko for brandfare.

”Skandinavien har altid haft en forkærlighed for lys. Ikke mindst i de kolde og mørke måneder har vi i generationer samlet os omkring lyskilder som bålet og petroleumslampen og i de senere år stearinlyset. Med Glow Collection forsøger vi at sprede hyggen yderligere ved at tilbyde et produkt, der går ind i alle sammenhænge”, fortæller grundlægger og administrerende direktør Jan Helmer Freij. Han fortsætter:

”Målet har også været at forsøge at skabe en funktionsmæssig god løsning – også i forhold til forbruget. Lysene har en 40 procents bedre virkning end vores konkurrenters produkter. Vi er oppe på over 200 timer på to batterier”.

Lysenes bæredygtighed
I og med at lysene gør brug af LED, har de også et bæredygtigt og miljømæssigt aspekt over sig.

”Det er vigtigt, at man formår at indtænke bæredygtige og miljømæssige elementer i nye produkter og i udviklingen af produkterne. Men det kan være svært, når det handler om strømbærende elementer”, lyder det fra Glow Collection-grundlæggeren.

Jan Helmer Frei har dog formået at få det bæredygtige tænkt ind i forhold til forbruget af lysene, ”og så skal det optimeres løbende”, siger han.

Lys i flere varianter
Glow Collection findes som 100 procent vokslys, Wax Collection, og som designlys, Design Collection.

Wax Collection indeholder vokslys i tre forskellige højder. Til jul kan Wax Collection fås i rød eller med stjerne- eller hjertemotiv. Vægen er hvid, og voksen har en tykkelse og farve præcis som ægte stearinlys. Wax Collection kommer også i andre varianter som kronelys, fyrfadslys og juletræslys.

Design Collection er udformet med en ydre casing i enten mat sort, varm rød, messing, kobber eller poleret stål, som alle er beskyttet mod oxidering og derfor ikke skal pudses. Glastoppen er i mundblæst glas. I basen sidder en ægte stearinlystop med en sort væge for at styrke gengivelsen af et levende lys.

Begge kollektioner bruger to AA-batterier og kan fjernbetjenes med en remote control fra Glow Collection. Glow Collection kan købes på glowcollection.dk og i udvalgte Kop & Kande-butikker fra 1. september 2016. Lysene produceres af Smart&Green Nomad Lighting.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere