16.11.2021  |  Furniture  |  Design

Glemt og gemt genistreg

Sibast Furniture føjer endnu en møbelarkitekt til porteføljen. Denne gang er det multikunstneren Piet Hein, der i løbet af sin karriere skabte en række ikoniske møbler. Nu er superellipsestolen, der oprindelig blev skabt til det ikoniske Superellipsebord, hentet frem fra arkivet og præsenteres for første gang. 

Piet Hein tog superellipsen i anvendelse i forbindelse med udformningen af PIET HEIN stolens sæde og ryg. De slanke, dobbeltkrumme finér-skaller skaber et møbel i visuel balance og sikrer samtidig stor siddekomfort og bevægelsesfrihed. 

Sæde og ryg er monteret på et stabelbart stålstel. Stellets to bagerste ben skråner bagud og giver således stolen et imødekommende udtryk samtidig med, at stabiliteten optimeres. 

En væsentlig del af stolens stærke grafiske silhuet kan tilskrives ryggens gennemgående stålrør, som er placeret ganske tæt ved siden af hinanden - et designmæssigt greb, der også giver PIET HEIN stolen en dynamisk elegance.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere