20.05.2015  |  Interior  |  Brugskunst

Glad i låget

Lågkrukker fra Bjørn Wiinblad.

Når Bjørn Wiinblad Denmark denne sommer lancerer sine nye lågkrukker, sker det helt i den gamle kunstners ånd. Intet design er nemlig mere oplagt til dekoration og fuld af fantasifulde anvendelsesmuligheder end lågkrukken, der netop nu topper trendbarometeret og er et af tidens mest populære designobjekter. Med inspiration fra den klassiske bonbonniere er lågkrukken smuk til pynt, men rummer samtidig en moderne hands on æstetik, der gør den ultramoderne og inviterer til at lette på låget og bruge krukken, der hvor det giver mest mening.

Sæt lågkrukkerne i vindueskarmen, på badeværelset eller natbordet som dekorativ opbevaring af smykker og nips eller brug dem til servering af chokolade, slik og snacks. Lågkrukkerne er udført i ren hvid porcelæn, der tåler opvaskemaskine, og de er derfor også velegnede til bordets glæder fra små frokostanretninger til måltidets showstopper, desserten, der bliver en ekstra sød ”surprise”, når den anrettes under låg.

Lågkrukkerne findes i tre størrelser med hver sit motiv og tilhørende farve fra den rosa Narcisse (Ø 8 cm) til grønne Aida (Ø 12 cm) og Maskerade (Ø 16 cm) i støvet blå.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere