16.02.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Glædens tid

Påske er en glædens tid. Tiden hvor dagene bliver lysere og naturen vågner fra vinterdvale. For Marie Graff, stifter af den danske glaskomet Kodanska, har påsken en helt særlig betydning, og det fejres med lanceringen af de smukkeste, påskeæg. 

Kodanskas forårskollektion af mundblæste æg er elegante samlerobjekter til påske, eller som pyntegenstande til årets øvrige lejligheder. 

Med Maries altid sprudlende farvepalette, tilføjer de unikke påskeæg et gennemført og harmonisk udtryk til påskeborddækningen i samspil med resten af Kodanskas glaskollektion.

Kodanskas påskeæg er mundblæst i friske klare farver og komplementerer smukt og elegant Kodanskas øvrige populære kollektioner, 'Danish Summer' og 'Flow'.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere