26.08.2022  |  Dining  |  Table top

Glædeligt gensyn

Som en del af efterårets sæsonnyheder genintroducerer Royal Copenhagen et udvalg af ovnfaste fade til Blå Mega Riflet kollektionen. 

De smukke nye fade er designet med henblik på at lade kokke skabe velsmagende og smukke retter, som kan serveres direkte fra ovnen uden at ødelægge et smukt dækket bord. 

Fadene kommer i tre størrelser, så det er muligt at skabe alt fra søde frugttærter til sæsonens bagte grøntsager. Alle fade er smukt dekoreret i hånden i den klassiske koboltblå farve.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere