01.04.2022  |  Bloom  |  Outdoor

Giv udelivet ny glød

Ildstedet har gennem historien været hjemmets samlingspunkt til madlavning og kilde til både lys og varme. Med FireCylinder tænder Eva Solo liv i fællesskabet og forlænger udelivet på terrassen og i haven.

Integreret afskærmning beskytter ilden mod den værste vind. FireCylinder tåler at stå ude hele året. Vind og vejr er med tiden med til at give ildstedet en karakterfuld patina, som kun vil gøre det smukkere. 

Rusten smitter ikke af som anden rust, men små pletter eller afvask kan dog forekomme. Grillrist kan tilkøbes, så ildstedet kan forvandles til en grill.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere