09.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

German Innovation Award til Zone Denmark

Da håndspritdispensere holdt sit indtog i boligindretningen, så Zone Denmark en oplagt mulighed for at gøre en nødvendighed til en designmæssig nydelse - det belønnes nu med en German Innovation Award.

Det uafhængige 'Rat für Formgebung' har tildelt Zone Denmarks eksklusive nye berøringsfri dispenser en fornem anerkendelse. Designbrandet modtager en German Innovation Award i kategorien Excellence in Business to Consumer - Heating & Bathroom for det visionære produkt.

Med coronakrisens øgede krav til håndhygiejne, og som et brand, der i forvejen markerer sig på markedet for sæbedispensere, var der ikke langt til idéen om en lækkert designet dispenser til håndsprit-gel eller sæbe - berøringsfri selvfølgelig.

I samarbejde med det danske designstudie VE2 har Zone Denmark nu lanceret en smuk og enkel dispenser i badserien UME. Dispenseren er forsynet med sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit-gel, når man fører hånden ind under tuden.

Man har også fået øje på UME i USA. I marts blev dispenseren fremhævet på det amerikanske branchemedie The Inspired Home Show. Her blev UME sensor dispenseren vist som et eksempel på et innovativt produkt, der afspejler en markant forbrugertrend:

Gæstfrihed handler nu også om at få andre til at føle sig trygge på en selvfølgelig måde - blandt andet ved at tilvejebringe diskrete håndfri dispensere, der indgår naturligt i boligindretningen, forklarede værterne.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere