14.12.2016  |  Business  |  Branchenyt

Georg Jensen Damask leverer rekordregnskab

Tekstilvirksomheden Georg Jensen Damask kan endnu en gang præsentere et historisk godt resultat.

Den 260 år gamle tekstilvirksomhed Georg Jensen Damask præsenterede i sidste uge sit regnskab for 2015/2016. Regnskabet er det bedste i virksomhedens historie og byder på en omsætningsfremgang på 18 procent samt et resultat før skat, der er gået 32 procent frem. Det skriver JydskeVestkysten på sin hjemmeside.

Georg Jensen Damask har investeret tungt i løbet af det seneste år, hvilket altså har givet pote. Resultatet før skat er landet på 11,3 mio. kr., hvor det sidste år lød på 8,6 mio. kr.

Læs også: Nyt babysengetøj fra Georg Jensen Damask

”Jeg er selvfølgelig utrolig stolt og tilfreds med vores resultater. Vi har arbejdet målrettet for at kunne tilpasse vores produktion og lagerbeholdning til den stigende efterspørgsel, vi har mødt hos vores kunder. Men mest af alt har vores store dedikation for at producere kvalitet til vores kunder igen i år vist, at det kan betale sig at specialisere sig og gøre sig ekstra umage”, siger Peter Hulweg Christiansen, der er adm. direktør for Georg Jensen Damask.

International satsning
Tekstilvirksomheden, som har base i Kolding, går nu all in på det europæiske marked.

”Danmark er kendt i store dele af verden for at være en æstetisk og designbevidst nation, og det er også tydeligt for os, at når vi bevæger os uden for landets rammer, at alle forventer et stilrent og højt niveau fra vores side. Derudover er det blevet endnu mere tydeligt, at Georg Jensen Damasks historiske arv er rødder tilbage i 1700-tallet er noget, der tiltrækker udlandets interesse og er med til at skubbe os i den rigtige retning”, forklarer Peter Hulweg Christiansen.

Læs også: Georg Jensen Damask genudgiver håndklædeserie

Georg Jensen Damask er en af Danmarks ældste designvirksomheder, som udvikler og sælger tekstiler til boligen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere