17.06.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Geometriske former

Ro Collection kan nu afsløre den nyeste tilføjelse til designkataloget; 'Oval Vase'. De tre nye vaser er alle formet ud fra den samme ovale grundform, der giver vaserne et nærmest geometrisk islæt. 

Hver af de tre vaser har sit eget unikke formsprog. Vaserne fungerer både smukt i samspil med hinanden eller enkeltvis som dekorativt element i indretningen –både med og uden blomster.

'Oval Vases' leger med former som cylindre, kegler og ovale sfærer og skaber en nærmest optisk illusion, som giver dem et nyt udtryk afhængig af, hvordan man drejer vaserne.

Vasernes asymmetriske åbninger skaber en ekstra dimension og fremhæver blomsternes stængler. Den ovale form gør det også muligt, at stille vaserne på en smal hylde eller vindueskarm. 

Derudover er vaserne støbt i hvid fajance og glaseret i Ro Collection-signaturfarver: Moon Stone, Rose Pink og Vanilla. Den skinnende glasering fremhæver vasernes former og de afdæmpede farver.

 - HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere