02.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Gense indleder samarbejde med Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen får ansvaret for Gense i Norden og de baltiske lande.

Den svenske bestikfabrikant Gense indleder samarbejde med Thuesen Jensen med ansvar for markederne i Norden og de baltiske lande. Gense varemærket, der er Sveriges førende bestikleverandør vil indgå i Thuesen Jensens produktportefølje af varemærker inden for køkken og bordservice.

"Det er med stor glæde, at vi indgår samarbejde med Thuesen Jensen, som vil løfte vores mærke i de baltiske lande samt styrke Genses position som Nordens førende mærke. Samarbejdet vil også give os værdifuld viden og indsigt i markedstendenser, hvilket betyder, at vi fortsat vil udvikle attraktive produkter", siger Lena Wehlin, salgschef hos Gense i en pressemeddelelse omkring det nye samarbejde.

Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab og blev grundlagt i 1856. Gennem en 160 år lang produktions tradition, er Gense blevet anerkendt som en af Skandinaviens største leverandører af bestik. Deres produkter kombinerer design og funktion. I 1975 blev A/S Gense etableret i Danmark.

Thuesen Jensen A/S, der blev grundlagt i 1939, er veletableret med et højt omdømme i branchen og arbejder med internationalt anerkendte mærker præget af design, kvalitet, funktion og innovation. Selskabet er repræsenteret i Sverige af datterselskabet Sebastian AB.

www.gense.dk

www.tj.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere