12.01.2023  |  Interior  |  Dekoration

Genopliv glæden

Den nye Rekindle-kollektion fra Hübsch handler om at genoplive glæden til hjemmet, de personlige ejendele og det personlige rum. 

Rekindle-kollektionen handler om at finde optimismen frem og finde nye måder at skabe forandring på. Derfor præsenterer brandet til denne sæson et miks af gamle og nye produkter, der i harmoni har et let og legende udtryk og masser af glædesfyldte farver. 

Kollektionen emmer af håb og forener det gamle med det nye og opfordrer til at vække venskaber, hyggelige selskaber og vækket hjemmet til live igen.

www.hubsch-interior.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere