12.01.2021  |  Interior  |  Udstyr

Genial gardinskinne

Jo mere tekstiler hitter i hjemmet, des flere krav stilles også til selve skinnen, der skal fuldende oplevelsen af at indrette med gardiner. Hvordan skal det lyde og føles, når gardinet glider over skinnen? Skal den have et indbygget lys for at skabe hygge, men også for at indikere, at hjemmet ikke står ubeboet hen? 
 
Ved at anvende Piet Heins kendte Superellipse, har danske Aluproff fundet en form, der er tilpas rummelig og organisk til både at skjule alle praktiske funktioner og give den en elegant fremtoning. En nyhed inden for skinner, der er blevet til i samarbejde med opfinderens søn, Hugo Piet Hein. 
 
Ud over at være den første gardinskinne designet efter Superellipsens formel, er det også den første med et specieldesignet spor til LED-lys, der lader sig regulere via en smartphone eller tablet.

Lyset kan for eksempel indstilles til at tænde om aftenen og slukke om natten – for at skabe atmosfære, men også for at lade uvedkommende tro, at der er nogen hjemme.  
 
Superellipseskinnen kommer i fem standardfarver og kan pulverlakeres i samtlige RAL-farver.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere