03.11.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Genanvendte nyheder

Pillivuyt sender tre superstærke nyheder på markedet, nemlig en grillhandske, et forklæde og en grydelap, som blandt andet er skabt af genanvendt bomuld. Foruden at skabe sit porcelæn har Pillivuyt også arbejdet for at mindske sit CO2-aftryk ved fx at genanvende vand, plastic, papir og pap samt affaldsprodukter fra råmaterialer.

Nu genanvender Pillivuyt også bomuld. Foruden genanvendt bomuld består grillhandske, forklæde og grydelap også at polyester, som er med til at gøre produkterne ekstra slidstærke over for den daglige brug i køkkenet. Alle tre dele fås i sort og en elegant grå.

Køkkentekstilerne tåler 40 graders vask. Overskudsfarve kan forekomme, ligesom der må forventes 5-10 procents krympning. Det anbefales at bruge vaskemiddel uden optisk hvidt og blegemiddel - før man let "trækker" tekstilerne glatte eller nænsomt stryger dem.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere