05.08.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Genanvendt sonate

En sonate er et stykke klassisk musik for ét instrument eller et mindre ensemble, og nu også navnet på en glasvaseserie fra Mette Ditmer, der er lavet fuldstænig af genanvendt glas.

Vaserne spiller smukt sammen i et harmonisk farvevalg, hvor gyldne og brændte nuancer møder blå og grønne toner.

Det glas, der bruges til Sonata-vaserne, stammer fra glascontainere, og det kan smeltes ved 40 procent lavere temperaturer end en standardproduktion af råglas, hvilket sparer en masse energi. 

Genanvendt glas reducerer udledning af luft- og vandforurening med henholdsvis 20 procent og 40 procent i forhold til en ny glasproduktion.

Når industriel forurening reduceres, er det ikke kun til gavn for miljøet, men hele økosystemet. 

Vaserne fås i tre forskellige trendfarver.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere