30.07.2020  |  Business  |  Branchenyt

Gejst og C.F. Møller Architects indgår designsamarbejde

Det danske arkitektfirma C.F. Møller Architects og designfirmaet Gejst har indgået samarbejde om en række interiørdesigns. Det første i serien er Retell - en enkel, grafisk opslagstavle med fokus på gode og simple detaljer.

C.F. Møller Architects bestræber sig på at skabe arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

”Samarbejdet med C.F. Møller Architects er en spændende og lærerig proces. Deres tilgang fra arkitektfaget, hvor funktion og æstetik skal forenes er elementer som passer godt ind i vores mission om at skabe bedre designs til vores hjem”, siger Søren Nielsen, CEO og kreativ ansvarlig hos Gejst.

Opslagstavlen Retell er rund og indrammet nåletavle beregnet til at hænge på væggen. Tavlen kan bruges som traditionel opslagstavle eller alene som dekorativt element, der samtidig bidrager til at forbedre akustikken i rummet. 

Designet er enkelt, og der er gjort en dyd ud af nødvendigheden, som f.eks. den lille fine bearbejdning af stålramme og filt, der gør det muligt at montere Retell elegant og sikkert med bare en enkelt skrue. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere