17.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

Gejst fortsætter flere af MUNK Collectives produkter

Efter virksomheden har valgt at lukke, overtager Gejst bakkerne Frame Trays og knagerne Hook Hanger.

Gejst overtager kollektionerne Frame Trays designet af Johansen Faurschou samt Hook Hanger designet af Noergaard Kechayas efter det danske interiørbrand MUNK Collective, som netop har meddelt at de har valgt at lukke brandet.

”Gejst og Munk Collective er to brands som på mange måder matcher hinanden. Vi har begge arbejdet med yngre designere og skabt strømlinede kollektioner til designelskere verden over. Vi var ikke i tvivl om at netop Frame Trays og Hook Hanger er så stærke kollektioner, at de fortjener at leve videre, og derfor var det en oplagt mulighed for os at tage dem ind i vores sortiment.” siger Thomas Heunicke, CCO i Gejst.

Frame Trays
Frame Trays tjener både formål som almindelig serveringsbakke og som en base for de små opstillinger af objekter vi kan lave i vores eget hjem. Frame er lavet i lakeret mdf med sider i egetræ.  

Designet af den danske designduo Anita Johansen og Laura Faurschou, med ambitionen om kun at designe nye klassikere i et enkelt nordisk udtryk, hvor funktion og æstetik kombineres kompromisløst.

Frame Trays fås i Warm Grey eller Night Blue med ramme i eg og i tre størrelser.

Hook Hanger
Hook Hanger er en ikonisk knage inspireret af håndtaget på en paraply. Knagen kan bruges overalt i boligen, som dekoration og easy opbevaring. I entréen til frakker, tasker og paraplyer, i køkkenet til viskestykker, på badeværelset til håndklæder eller i soveværelset til morgenkåben. Hook Hanger er lavet af massivt egetræ og har beslag i enten messing, sort krom eller blankt krom.

www.gejst.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere