13.08.2021  |  Dining  |  Tekstiler

Gør det personligt

A, B eller C? Eller et helt fjerde bogstav? Langkilde & Søn tilbyder nu hvide stofservietter med bogstavsbroderi.

Stofservietterne er syet af ægte flagdug, og er en del af Langkilde & Søns designserie Nordic Way of Celebration. Serien inkluderer desuden flagranker og duge med blomsterbroderi.

Kort sagt, er det en kollektion med design, der er skabt til fejringer.

De nye stofservietter er elegante og nordisk minimalistiske, der vil pynte ethvert bord, om det er til fødselsdagen, bryllup, barnedåb eller en lørdag aften.

Stofservietterne måler 50x50 centimeter og leveres i en smukt broderet lærredspose. De kan maskinvaskes, krøller meget lidt og er nemme at stryge.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere