31.05.2021  |  Dining  |  Table top

Gæster og fester

Nogle gange er stemningen bare bedre end andre. Når man føler sig velkommen og forkælet, som gæst. Og her er lige præcis borddækningen med lysestager fra applicata med til at sætte de gode rammer for en særlig aften.   

Med referencer til den klassiske olielampe og et moderne materialevalg har Studio FEM skabt en stage, der på én gang skaber stemning og giver et friskt pust i indretningen. Med sin solide messing base og florlette glaskuppel fremstår stagen eksklusiv i sit udtryk og vil opgradere enhver borddækning. 

Circle Collection består af fire stager i massiv messing. Serien er designet af danske Amanda Lilholt og er inspireret af solens gyldne glød. Alt i massivt messing. Blossom Candles er applicatas håndlavede, farvede lys. Findes i 12 forskellige farver. Selvslukkende, så flammen slukkes, når der er 2-3 centimeter tilbage.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere