26.06.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Fyrtårnet: salt- og peberkværn

Den danske designer Mads Odgård har udviklet 'Fyrtårnet' for Nuance.

Med ønsket om at skabe et funktionelt salt- og peberkværnesæt, der markerer sig på bordet, har den danske designer Mads Odgård udviklet 'Fyrtårnet' for Nuance. 

Det elegante greb er tegnet som et naturligt snit i hver side af kværnens geometriske form, og den keramiske kværn kan indstilles i finhedsgrad. Salt- og peberkværn er let at påfylde, idet toppen blot skal tages af.

Eksklusiviteten er understreget af det ubehandlede egetræ, som 'Fyrtårnet' er fremstillet i, og den tydelige, mørke markering adskiller peberkværnen fra saltkværnens lysere markering.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere