04.02.2021  |  Interior  |  Belysning

Fusionen mellem natur og teknologi

Umage præsenterer den nye lampe, Hazel. Inspireret af naturens hasselnød har lampens afrundede form, messingdetaljerne og dets bløde lys evnen til skabe et varmt og minimalistisk udtryk.

De solide materialer og LED-teknologien gør denne lampe til den perfekte krydsning mellem organiske former og teknologiens funktioner.

Det sorte børstede stål og messingbunden tilføjer et ekstravagant udtryk til designet. Hazel har et indbygget LED-panel med en hvid diffusor, der sikrer en blød belysning i rummet. 

Lampen er kompatibel med strømskinner, og er dæmpbar ved brug af en ekstern lysdæmper. Hazel fås i to størrelser, hvilket udvider indretningsmulighederne med lampen, og gør den ideel til mange formål og omgivelser.

Lampen er designet af den danske designer Jacob Rudbeck med en baggrund fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitekthøjskolen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere