18.01.2016  |  Business  |  Branchenyt

Fupbutik løj og bedrog om isenkræmmervarer

På hjemmesiden jyskisenkram.com var det i årets første dage muligt at købe populære isenkræmmervarer til fordelagtige priser. Men hjemmesiden var fup og fidus og er derfor nu blevet lukket ned.

Den 5. januar åbnede webbutikken Jysk Isenkram, som efter sigende solgte eftertragtede isenkræmmervarer til ganske gode priser. Det var blandt andet muligt at købe de ikoniske Kay Bojesen aber og Kähler vaser. Men hjemmesiden viste sig at være det rene fup, kunne Dagbladet Holstebro afsløre.

Jysk Isenkram, som både skulle have fysisk butik i Holstebro og gøre brug af hjemmesiden jyskisenkram.com, havde imidlertid ingen adresse, mens heller ikke firmaets CVR-nummer kunne findes. Det skriver Dagbladet Holstebro på sin hjemmeside.

Efter fupnummeret er blevet afsløret, er hjemmesiden jyskisenkram.com blevet lukket ned. Dog havde flere private kunder inden da nået at købe varer på siden. Varer, som de aldrig vil modtage. De berørte kunder forsøger ifølge Dagbladet Holstebro nu at få pengene tilbage.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere